8x lactosevrije pepernoten speculaas en sinterklaas snoepgoed bij albert heijn

Koop nú bij de Albert Heijn deze lactosevrije pepernoten, speculaas en Sinterklaas snoepgoed! Volledig melkvrij!

Leuk! Het is weer bijna Sinterklaas! En met een lactose intolerantie speur ik dan natuurlijk naar lactosevrije pepernoten en kruidnoten, lactosevrije speculaas en lactosevrij Sinterklaas snoepgoed. Dat is soms best wel even zoeken met een lactose intolerantie. Want, buikpijn hebben met Sinterklaas is natuurlijk niet de bedoeling.

 

Tip!! Kijk hier voor een nóg langere lijst met nog véél meer lactosevrije pepernoten, kruidnoten, chocoladeletters en ander lactosevrij Sinterklaas snoepgoed!

 

Zelfs mogelijke sporen van melk zitten er niet in

Ik zoek dan ook écht naar Sinterklaas producten die 100% melkvrij zijn en dus ook geen sporen van melk kunnen bevatten. Vaak zie je op de verpakking ‘Kan sporen van melk bevatten’ en dat risico wil ik op Sinterklaasavond niet lopen.

 

Een gezellige tijd…

Sinterklaas vind ik altijd een super gezellige tijd. Buiten zijn het donkere dagen en binnen in huis is het lekker warm en knus. Kinderen kijken ook weer uit naar Sint en Piet en zijn hun verlanglijstjes al aan het maken en op de ramen van scholen zie je leuke Sint en Piet knipsels. Families komen bij elkaar om de meest creatieve surprises aan elkaar te geven. Kortom, ik ben er klaar voor. Zeker met de onderstaande lijst met lactosevrije Sinterklaas producten!

 

Bij Albert Heijn (één van mijn favoriete supermarkten) kom ik dan ook graag, omdat zij een leuk en gevarieerd aanbod hebben aan Sinterklaas artikelen. Kijk hieronder voor het overzicht:

 

lactosevrije kruidnoten pepernoten albert heijn ah

100% lactosevrije kruidnoten en pepernoten (dus ook geen mogelijke sporen van melk!)

  • AH Bi­o­lo­gische Kruid­no­ten
  • Consenza Kruidnoten glutenvrij en melkvrij

 

lactosevrije speculaasbrokken albert heijn ah

100% lactosevrije Sinterklaas speculaas (dus ook geen mogelijke sporen van melk!)

  • AH Spe­cu­laas brok­ken
  • Bio To­day Spelt spe­cu­loos
  • Con­sen­za Spe­cu­laas brok­ken glu­ten­vrij en melk­vrij

 

lactosevrije sinterklaas snoep schuimpjes snoepgoed

100% lactosevrije Sinterklaas snoepgoed (dus ook geen mogelijke sporen van melk!)

  • AH Sint Nicolaas Schuim
  • AH Strooisnoep
  • Sint en Piet De Zak van Sinterklaas

 

Lees ook: wil je voor de zekerheid lactasepillen slikken op Sinterklaasavond? Lees dan hier welke het meest gekocht worden!

 

Tip!! Kijk hier voor een nóg langere lijst met nog véél meer lactosevrije pepernoten, kruidnoten, chocoladeletters en ander lactosevrij Sinterklaas snoepgoed!

 

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde winkels/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking en test het product eerst goed bij jezelf!