Disclaimer

Dit is de disclaimer van Blij Lactosevrij

 

Ja, ik krijg er (regelmatig) voor betaald

Ik schuif het niet onder stoelen of banken dat ik voor bepaalde artikelen betaald word. Of dat ik reclame op mijn blog heb staan waar ik een vergoeding voor krijg. Ik ben blij dat ik dat mag en kan, want ik ben een bijna fulltime blogger. En gelukkig is bloggen tegenwoordig een echt beroep, waar je geld mee mág verdienen. Met veel liefde en tijd en zorgvuldigheid schrijf ik mijn blogberichten en daar staat gelukkig een boterhammetje tegenover. En tja, die dunne boterham met een klein beetje lactosevrije boter en lactosevrije hagelslag wil ik voor geen goud missen en graag blijven eten.

 

Reviews van gekregen of zelf betaalde producten

Mijn hart ligt bij het delen van zoveel mogelijk lactosevrije productideeën, lactosevrije restauranttips, lactosevrije recepten en weetjes & tips die over lactose intolerantie gaan. De reviews die op mijn blog staan, gaan over producten die ik zelf heb gekocht of gratis heb gekregen. Hier ben ik dus niet voor betaald. Mocht dat wel zo zijn, dan staat er onderaan het blogbericht een zinnetje staan als – gesponsord – of – in samenwerking met -. Ik schijf over producten waar ik 100% achter sta en geef er mijn eigen mening over.

 

Ik verdien aan gesponsorde blogberichten

Als een bedrijf mij voor een artikel betaalt, dan staat er onderaan het blogbericht de woorden als – gesponsord – of – in samenwerking met -. Bij een gesponsord blogbericht stelt de opdrachtgever een aantal eisen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er bepaalde links aan het artikel moeten worden toegevoegd of dat er een winactie aan verbonden is. Maar ook hierbij hanteer ik 3 gouden regels: ik schijf de artikelen uit eigen hand, ik geef 100% mijn eigen mening en sta achter het product of de dienst waarover ik schrijf.

 

Ik krijg een kleine commissie over affiliate links naar webshops

Alle beetjes helpen en daarom vind je in een aantal artikelen affiliate links naar webshops. Klik je op deze link dan kom je op de desbetreffende website via een speciale link. Voor jou verandert er niets: je betaalt niet ineens meer voor een product! Maar koop je via deze speciale link het product dan mag ik daar een kleine vergoeding over ontvangen van maximaal 10% over het product. Ik doe dit omdat ik achter deze webshops sta en het jou makkelijk wil maken en om mijn boterhammetje te verdienen om te kunnen blijven schrijven. Dus wil je mij helpen, doe dan je aankoop dan via deze links!

 

Oh ja, nog een paar rechten en plichten

 

1) Mijn eigen mening

Ik schijf altijd vanuit mijn eigen gedachte en eigen mening. Een gastblogger die een artikel schrijft voor Blij Lactosevrij schrijft ook vanuit zijn of haar eigen mening. Dat is dan ook de kracht van mijn blog.

 

2) Fouten in de tekst

Ik probeer heel zorgvuldig de informatie te delen die juist en up-to-date is. Maar ga alsjeblieft niet klakkeloos uit van de juistheid van de informatie. Daarom is het lezen van de artikelen en het gebruiken van de beschreven producten of diensten geheel op eigen risico. Aan de op de website van Blij Lactosevrij aangeboden informatie en/of diensten kunnen daarom op geen enkele manier rechten worden ontleend. Dat geldt ook voor eventuele typefouten in de artikelen.

 

3) Blij Lactosevrij en ik zijn niet aansprakelijk

Zoals ik hierboven al schreef is het lezen van de artikelen en het gebruiken van de producten of diensten die in de blogs beschreven staan, geheel op eigen risico. Blij Lactosevrij en ik zijn niet aansprakelijk voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

 

4) Copyright

Ben je enthousiast over een (deel van een) artikel en wil je dat gebruiken voor een eigen artikel? Hartstikke leuk! Dan zou ik het fantastisch vinden als je een link maakt naar mijn blog als bronvermelding. De meeste afbeeldingen die je op mijn blog vindt zijn voornamelijk afkomstig van Pixabay. Van hun afbeeldingen stel ik dan mijn eigen afbeelding samen. Je kunt ze gebruiken, maar ook dan zou ik het leuk vinden als je een link naar mijn blog maakt. Mocht je het idee hebben dat ik in mijn blogartikel teksten, logo’s of afbeeldingen heb gebruikt die eigendom zijn van jou of jouw bedrijf? Of heb ik een foute vermelding hierin gemaakt? Laat het mij weten door een e-mail te sturen naar muriel@blijlactosevrij.nl. Dan pas ik het zo snel mogelijk aan!

 

5) Wees netjes in je reacties, dat doe ik óók

Je mag reacties plaatsen bij de artikelen die ik schrijf of op de Facebookpagina of andere social media pagina’s van Blij Lactosevrij. Hartstikke leuk juist, want hoe meer ervaringen er m.b.t. lactose intolerantie worden gedeeld, hoe beter! Maar ook hiervoor geldt dat ik en Blij Lactosevrij niet verantwoordelijk is voor wat je schrijft en de gevolgen die dat mogelijk met zich meebrengt. Reacties zie ik dan ook als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Maar ik ben wel streng in het volgende: ik accepteer op de website en social media kanalen van Blij Lactosevrij geen reacties die onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk zijn. Deze reacties worden, zonder opgaaf van redenen, door mij meteen verwijderd. Ook behoud ik mij het recht voor dat ik kan weigeren dat je in de toekomst nog reacties kunt geven op de website of social media kanalen van Blij Lactosevrij.

 

Door het gebruik van deze blog aanvaard je deze disclaimer en eventuele tussentijdse wijzigingen in deze disclaimer.