About Blij Lactosevrij

Hoi, leuk dat je kijkt op mijn blog. Mijn naam is Muriel, 41 jaar oud. Wist je dat er in Nederland meer dan 2,5 miljoen mensen zijn met een lactose-intolerantie? Dat is 1 op de 7 Nederlanders! Daar verbaasde ik mij over, want toen ik in 2016 erachter kwam dat ik er ook last van had, dacht ik dat ik bijna de enige was…

 

Altijd op zoek naar lactosevrije producten en gerechten

Ik ben meteen Google ingedoken om allerlei informatie te vinden over lactose-intolerantie. Daar ontdekte ik dat er al veel over geschreven is. Ik ben mij gaan verdiepen in wat het precies is en wat het betekent voor je levensstijl. Deze weetjes en tips staan op mijn blog. En ik was al gek op nieuwe producten en gerechten uitproberen, maar sinds 2016 helemáál! Want, ik vind het leuk om supermarkten, winkels en restaurants binnen te lopen, op zoek naar lactosevrije producten en gerechten. Al die ideeën deel ik graag met je, vandaar deze blog.

 

Mijn wens met Blij Lactosevrij

Mijn wens is om mijn blog uit te laten groeien tot een grote ‘verzamelbak’, vol met inspiratie en ideeën. En niet alleen met vele weetjes & tips en lijsten met lactosevrije producten, maar ook met overzichten van restaurants die lactosevrije gerechten serveren en (web)shops die lactosevrije producten verkopen. Ik sta open voor samenwerkingen met supermarkten, producenten, winkeliers, webshops en restauranthouders. Ik breng vraag en aanbod namelijk graag bij elkaar. Geniet daarom van alles wat je op deze blog vindt, het wordt elke dag groter en groter.