Contact

 

Enthousiaste webbezoeker?

Ben je een enthousiaste webbezoeker die altijd op zoek is naar inspiratie over een lactosevrije levensstijl? Dan heb je soms misschien wel een vraag die je aan mij wilt stellen. Dat kan door een e-mail te sturen naar muriel@blijlactosevrij.nl. Ik probeer je e-mail dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Ondernemende horecaondernemer?

Heb je een restaurant, hotel, bed and breakfast, café, brasserie, snackbar, theehuis of andere horecagelegenheid? Ik kom graag met je in contact en sta open voor samenwerkingen. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar muriel@blijlactosevrij.nl en dan neem ik gauw contact met je op.

 

Gedreven winkelier of webshopeigenaar?

Ben je de eigenaar van een winkel en/of webshop en verkoop je producten die interessant zijn voor mensen met een lactose-intolerantie? Dan wil je vast direct in contact komen met deze doelgroep. Het mooie van Blij Lactosevrij is dat ik mij enkel en alleen richt op deze doelgroep. Dichter bij het vuur kun je dus bijna niet zitten. Ik vind het leuk om met je in contact te komen en te brainstormen over samenwerkingsmogelijkheden. Heb je een vraag? Stuur mij een e-mail: muriel@blijlactosevrij.nl.

 

Innovatieve leverancier, producent, evenementenorganisator?  

Doordat ik mij enkel en alleen op één doelgroep richt, namelijk mensen met een lactose-intolerantie, is mijn blog interessant voor veel bedrijven. Zoek je als leverancier, producent of evenementenorganisator een mogelijkheid om met mij samen te werken? Neem contact met mij op door een e-mail te sturen naar: muriel@blijlactosevrij.nl. Ik ben vrijwel dagelijks actief bezig met mijn blog en beantwoord de mail doorgaans snel. Ik kijk ernaar uit om met je bedrijf in contact te komen.

 

Tenslotte…,

Blij Lactosevrij heeft de charme van een persoonlijke blog en is zeker niet perfect. Een krasje en deukje hier, een onscherpe foto daar, maar dat mag ook, vind ik. Dat is de charme van een persoonlijke blog, waarbij ik de commerciële inslag afwissel met een persoonlijke touch en een welgemeende knipoog. Het onderwerp ‘lactose-intolerantie’ is in iemands leven niet leuk en vergt aanpassingsvermogen en incasseringsvermogen. Maar ik benader het positief en omarm het met een glimlach, omdat er zoveel is wat je nog wél kunt eten en drinken en nog wél kunt doen.

Hartelijke groet,