INSTAGRAM – 3 recepten van lactosevrije groene smoothies

0
3690

Zo kun je lekker gezond bezig zijn met deze lactosevrije groene smoothies!

Je kent het vast wel: het nieuwe jaar is begonnen en je hebt als voornemen om gezonder te gaan eten. Dus ik dacht: “Ik ga op Instagram voor je op zoek naar gezonde groene smoothies!” Je weet wel, smoothies die lekker knalgroen uit je glas knallen en boordevol gezonde ingrediënten zitten. Hieronder heb ik van 3 Instagrammers hele gevarieerde recepten van groene smoothies voor je op een rij gezet. Het zijn recepten van: Eef Kookt Zo, De Groene Alchemist en Leuke Recepten. En als je ergens in hun recepten melk of yoghurt ziet staan, vervang het dan gerust met plantaardige melk of plantaardige yoghurt die je zelf lekker vindt.  

 

Eef Kookt Zo

Instagram: @eefkooktzo

Deze spinazie-mango-smoothie heeft 4 heerlijke ingrediënten! En de mango geeft er een lekker tropisch tintje aan. De yoghurt kun je vervangen door bijvoorbeeld kokosyoghurt of andere plantaardige yoghurt naar keuze. Lekker simpel recept en snel op tafel! https://www.eefkooktzo.nl/groene-smoothie-spinazie-mango.

 

De Groene Alchemist

Instagram: @degroenealchemist

Houd je liever van een niet té zoete groene smoothie, dan is het recept van De Groene Alchemist een aanrader. Lekker fris met kokoswater en komkommer! En de avocado die erin zit maakt de groene smoothie éxtra gezond: https://degroenealchemist.nl/ontbijt/groene-smoothie/.

 

Leukerecepten.nl

Instagram: @leukerecepten_nl

Een heerlijke groene smoothie met spinazie en banaan! Dit is het recept: https://www.leukerecepten.nl/recepten/groene-smoothie-spinazie-banaan/.

 

Alle bovengenoemde Instagrammers: bedankt dat jullie de recepten wilden delen op Instagram! Heb jij nog ideeën voor groene smoothies? Bijvoorbeeld groene smoothies die echt een vitamine-bom zijn? Of groene smoothies met hele bijzondere ingrediënten waar je niet zo snel aan denkt, maar die super lekker zijn? Deel het hieronder in een reactie.

En vergeet niet,