6 lactosevrije borrelhapjes bij de albert heijn

Lactosevrije kant-en-klare borrelhapjes om van te smullen

Zoek je lactosevrije borrelhapjes die je kant-en-klaar kunt kopen bij de Albert Heijn? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, feestje, borreltje of met de feestdagen? De onderstaande 6 lactosevrije borrelhapjes heb ik alvast voor je uitgezocht. Ze zijn lekker met een glaasje wijn of een ander (gezond) feestelijk drankje.

 

Het borrelhapje is lactosevrij maar check het altijd eerst even

De onderstaande 6 lactosevrije borrelhapjes bij de Albert Heijn zijn lactosevrij, maar bij sommigen kunnen mogelijk ‘sporen van melk’ bevatten. Hoewel ik daar zelf nog nooit een vervelende ervaring mee heb gehad, is het goed om het lactosevrije hapje eerst even te testen of je er goed tegen kunt. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je feestje of borrel verpest wordt doordat je er toch niet goed tegen kon. Of neem voor de zekerheid een lactasepil als je het niet helemaal vertrouwt.

 

En dan nu:

 

6x lactosevrije kant-en-klare borrelhapjes van de Albert Heijn:

 

#1. AH excellent gevulde scharrel eitjes met truffel AH excellent gevulde scharrel eitjes met truffel

 

#2. AH Gehaktballetjes kip sweet chili AH Gehaktballetjes kip sweet chili

 

#3. AH vega keba sticks

AH vega keba sticks

 

#4. AH groene olijven met knoflook

ah groene olijven met knoflook

 

#5. AH Grill worst

AH grill worst

 

#6. AH gemarineerde tomaatjes

AH gemarineerde tomaatjes

 

Hopelijk zit er iets voor je bij dat je lekker vindt? Er zijn nog veel meer lactosevrije hapjes te koop bij diverse supermarkten. Lees goed het etiket en je kunt vast wat vinden. Of maak zelf thuis je eigen lactosevrije borrel hapjes. Dan weet je helemaal zeker dat het lactosevrij is.