10x volle en halfvolle lactosevrije melk in een handig overzicht

Dát is makkelijk: 10x volle en halfvolle lactosevrije melk in een handig overzicht!

Volle of halfvolle lactosevrije melk nodig? En zoek je een simpel lijstje waar je in één oogopslag ziet wat er zoal aan lactosevrije melk verkrijgbaar is? Dan is de lijst hieronder iets voor jou. Hieronder vind je een overzicht met 10x volle en halfvolle lactosevrije melk. Dit is dus melk waarbij koemelk is gebruikt. Plantaardige melk, zoals amandelmelk, kokosmelk of sojamelk, vind je in dit lijstje niet. 

 

Kun je lactose vrije melk drinken met een lactose intolerantie?

Ja, in principe wel, maar test altijd goed bij jezelf of je tegen de onderstaande lactosevrije melk kunt! Lactosevrije melk is melk waar koemelk voor is gebruikt en waar door een speciale bereiding weinig tot geen lactose meer in zit. Veel mensen met een lactose-intolerantie kunnen er dus tegen, omdat er weinig tot geen lactose meer in zit. Maar het verschilt per persoon, dus test daarom altijd bij jezelf of je er tegen kunt.

 

Kun je lactosevrije melk drinken met een koemelkallergie?

Nee, dat is niet aan te raden. Zoals hierboven beschreven wordt bij lactosevrije melk koemelk gebruikt. Door een speciale bereiding van koemelk bevat lactosevrije melk weinig tot geen lactose meer, maar koemelkeiwit zit er nog wél in! En laat koemelkeiwit nou juist datgene zijn waar je met een koemelkallergie niet tegen kunt. Drink de onderstaande lactosevrije melk daarom niet als je een koemelkallergie hebt. Wil je het toch wel uitproberen, test het dan goed bij jezelf.

 

halfvolle en volle lactosevrije melk

En dan hier de lijst met volle en halfvolle lactosevrije melk:

 

Hopelijk zit er iets lekkers voor je bij waar je tegen kunt. Heb jij andere lactosevrije melk gevonden die nog niet in dit lijstje staat, geef het gerust door!

En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde supermarkten/winkels/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking!