Product idee! Nákd Cocoa Crunch!

0
3180

Smullen van Nákd Cocoa Crunch!

Nákd Cocoa Crunch zag ik ineens in de schappen liggen bij Albert Heijn! Er waren meerdere soorten repen om uit te kiezen. Maar omdat ik dol ben op chocola en er ook best een crunch in mag zitten, koos ik meteen voor de Nákd Cocoa Crunch. Het is misschien best wel een rare naam voor een gezonde reep ‘Nákd’, maar de smaak is er niet minder op! Kijk hier wat er in zit of wat er juist niet in zit…

 

Wat zit erin?

Niet veel! Maar dat is juist zo leuk, vind ik. Er zit in: dadels, soja eiwitten, rozijnen, cashewnoten, geconcentreerd appelsap, natuurlijke aroma’s en natuurlijk cacao! Geen chemische en onnatuurlijke toevoegingen, maar alleen puur natuur ingrediënten. Daar word ik in ieder geval blij van. Het is een klein reepje, dus ik kan het makkelijk meenemen in mijn tas of in mijn jaszak. Het kauwt lekker weg en ik zit er goed vol van, waardoor ik niet de neiging heb om daarna snel iets ongezonds te snoepen. En dan de meest belangrijke vraag voor als je een lactose intolerantie hebt: zit er melk in? Nee! Het is melkvrij, lactosevrij, glutenvrij en is zonder toegevoegde suiker.

 

Waar te koop?

Ik heb het tot nu toe alleen bij de Albert Heijn en het Kruidvat gezien en je kunt het ook bestellen in de Nakd webshop. Maar misschien is het op veel meer plekken te koop. Er zijn ook meerdere soorten crunch repen die Nakd in het assortiment heeft, bijvoorbeeld de Nakd Banana Crunch Bar, de Nakd Strawberry Crunch Bar, de Nakd Apricot Crunch bar en de Nakd Apple Crunch Bar. Ik koop eigenlijk alleen de Cocoa Crunch, omdat ik zo dol ben op chocola. Dus ik weet niet hoe de andere repen smaken, maar misschien jij wel? Laat het hieronder weten of stuur een mailtje naar muriel@blijlactosevrij.nl!

En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde supermarkten/winkels/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking!