In déze pannenkoekenhuizen kun je lactosevrije pannenkoeken eten met je lactose intolerantie! Super fijn!

Soms kun je inééns zin hebben in een lekkere, grote pannenkoek in een gezellig restaurant. En kinderen zijn er helemaal dol op. Maar met een lactose intolerantie is het uitkijken, want in veel pannenkoekenrestaurants wordt een pannenkoek gemaakt van koemelk. Gelukkig houden de onderstaande pannenkoekenhuizen rekening met je lactose intolerantie! Deze pannenkoekenhuizen zijn gevestigd in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Achter de naam van hun restaurant staat een link naar hun website. Wil je zeker weten welke plantaardige melk of lactosevrije melk zij gebruiken? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de eetgelegenheid door te klikken op de link.

 

Overzicht lactosevrije restaurants in de provincie Noord-Holland, Utrecht en Flevoland!

Provincie Noord-Holland

 

Provincie Utrecht

 

Provincie Flevoland

 

Hopelijk heb je wat aan deze lijst voor als je in de provincie Noord-Holland, Utrecht of Flevoland een pannenkoekenhuis zoekt. Weet je nog een ander lactosevrij pannenkoekenhuis in de provincie Noord-Holland, Utrecht of Flevoland dat lactosevrije pannenkoeken serveert, en staat dit nog niet in de bovenstaande lijst? Geef het gerust door in een reactie hieronder. En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde eetgelegenheden zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het nuttigen van gerechten van deze eetgelegenheden. Het nuttigen van hun gerechten is altijd je eigen verantwoordelijkheid!

Bedankt voor de inspiratie, eet.nu