Lactosevrije appelbeignets en lactosevrije oliebollen glutenvrij

Zo kun je ondanks je lactose intolerantie toch lekker genieten van lactosevrije oliebollen en appelbeignets!

Het is weer tijd voor oliebollen en appelbeignets! Op Instagram zijn er veel recepten te vinden. Dus verzamelde ik voor jou 3 recepten van lactosevrije oliebollen en lactosevrije appelbeignets! De onderstaande recepten zijn van 3 Instagrammers, te weten: Karlijn’s Kitchen, Het Baklab en Beter Door Eten!

 

Lees ook: 5x lactosevrije oliebollen mix en kant-en-klare lactosevrije oliebollen!

 

Dit zijn de recepten van de lactosevrije oliebollen en lactosevrije appelbeignets:

 

#1. Karlijn’s kitchen

Een leuk recept van lactosevrije en glutenvrije oliebollen! Kijk op haar website voor het recept: https://www.karlijnskitchen.com/nl/glutenvrije-oliebollen-low-fodmap.

 

#2. Het Baklab

Deze oliebollen zijn lactosevrij, glutenvrij én zonder eieren! Handig als je niet tegen deze 3 ingredienten kunt. Kijk op haar website voor het recept: http://www.hetbaklab.nl/recept-zelf-oliebollen-bakken-glutenvrij-lactosevrij-en-eivrij.

 

#3. Beter door Eten

Appelbeignets! Maar dan geheel lactosevrij én glutenvrij! Met o.a. boekweitmeel en plantaardige melk. Kijk op haar website voor het recept: http://www.beterdooreten.nl/recepten/zoete-lekkernijen/glutenvrije-appelbeignets

 

BONUS RECEPT VAN LACTOSEVRIJE OLIEBOLLEN!

Hier heb ik nog een recept gevonden van lactosevrije oliebollen. Het is van Koopmans en er wordt geen melk gebruikt in het beslag.

Eet smakelijk en geniet lekker van deze lactosevrije oliebollen en lactosevrije appelbeignets!

En vergeet niet,