Lactosevrije appelbeignets en lactosevrije oliebollen glutenvrij

Zo kun je ondanks je lactose intolerantie toch lekker genieten van lactosevrije oliebollen en appelbeignets!

Het is weer tijd voor oliebollen en appelbeignets! Op Instagram zijn er veel recepten te vinden. Dus verzamelde ik voor jou 3 bijzondere recepten van lactosevrije oliebollen en lactosevrije appelbeignets! De onderstaande recepten zijn van 3 Instagrammers, te weten: Gevoelige Buik Recepten, Het Baklab en Beter Door Eten!

 

Gevoelige Buik Recepten

Dit vond ik meteen een leuk en verrassend recept, want het zijn kwark-oliebollen! Gemaakt van lactosevrije kwark, dus als je tegen lactosevrije kwark kunt, dan is dit recept zeker een aanrader! Kijk op haar website voor het recept: http://gevoeligebuikrecepten.nl/kwarkoliebollen.

 

Het Baklab

Deze oliebollen zijn lactosevrij, glutenvrij én zonder eieren! Handig als je niet tegen deze 3 ingredienten kunt. Kijk op haar website voor het recept: http://www.hetbaklab.nl/recept-zelf-oliebollen-bakken-glutenvrij-lactosevrij-en-eivrij.

 

Beter door Eten

Appelbeignets! Maar dan geheel lactosevrij én glutenvrij! Met o.a. boekweitmeel en plantaardige melk. Kijk op haar website voor het recept: http://www.beterdooreten.nl/recepten/zoete-lekkernijen/glutenvrije-appelbeignets

 

Alle bovengenoemde Instagrammers: bedankt dat jullie de recepten wilden delen op Instagram!

En vergeet niet,

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties