lactosevrij eten en drinken bij de efteling lactose intolerantie

Kijk gauw hieronder waar je in de Efteling lactosevrij kunt eten en drinken!

Met je kinderen een dagje naar de Efteling is natuurlijk een enorm feest voor kinderen. Ook als volwassene kun je daar een leuke tijd beleven. Het wordt wat anders als jij of je kind of iemand anders met wie je gaat een lactose intolerantie heeft. Dan is het soms best wel zoeken naar lekkernijen die lactosevrij zijn. Je kunt natuurlijk zelf lactosevrij eten en drinken meenemen en dat is nog steeds handig om te doen. Maar als je toch iets lactosevrij wilt eten of drinken in de Efteling, dan is het handig om te weten waar en wat je in de Efteling lactosevrij kunt eten en drinken.

 

De Efteling doet steeds meer voor mensen met een lactose intolerantie

De Efteling is steeds meer bezig om in het attractiepark lactosevrij eten en drinken aan te bieden. Dat is super fijn dat ook bij attractieparken die bewustwording groeit! Het personeel is bij de Efteling behulpzaam. Ik lees dat ook steeds meer op forums. Hieronder vind je daarom tips en ideeën van anderen die lactosevrij hebben gegeten en gedronken in de Efteling! Let op: het is op basis van ervaringen van anderen, dus het kan zijn bepaalde informatie niet (meer) klopt of dat er juist nieuwe eetgelegenheden erbij zijn gekomen. Vraag dus altijd bij elke eetgelegenheid of het gerecht of de snack dat je kiest ook écht lactosevrij is!

 

Wil je voor de zekerheid lactasepillen meenemen naar de Efteling?
Lees dan ook ‘de 15 meest gewilde lactasepillen op een rij‘ 

 

Hier kun je bij de Efteling terecht voor lactosevrije snacks, lactosevrije zoete lekkernijen of complete lactosevrije gerechten:

 

  • Pannenkoekenhuis Polles Keuken: hier kun je lactosevrije pannenkoeken eten.
  • Wapen van Ravelijn: hier kun je lactosevrije gerechten krijgen.
  • Panorama Self Service en Panorama à la carte: hier kun je lactosevrije gerechten krijgen.
  • Efteling Hotel: hier kun je een kaart krijgen met lactosevrije ontbijtgerechten. Ook bij het diner kun je lactosevrije gerechten krijgen
  • Overige eetgelegenheden: bij tal van andere eetgelegenheden in het park, zoals Take-Away De Gelaarsde kat, Take-Away De Gulle Gaarde en Snackbar Steenbok kun je terecht voor: patat (ook de mayo schijnt lactosevrij te zijn, maar check dat voor zekerheid altijd even), fruitijs, frisdranken, zwarte koffie, thee, verse fruitsappen, fruitsalade, slushpuppy, popcorn, nachos met salsa saus, suikerspin, salade met couscous en rijst of noodles met wokgroenten.

 

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde attractieparken/ticketshops en andere winkels of eetgelegenheden zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie van de hierboven vermelde producten/gerechten. Het consumeren ervan is altijd op eigen verantwoordelijkheid!