Intoleran is de nieuwe naam van Disolut

Intoleran heeft zeer gewilde lactase producten

Voor veel mensen met een lactose intolerantie is Disolut een populair merk voor lactase pillen, lactase tabletjes en lactase druppels. Ik ben er ook fan van en heb er op mijn blog Blij Lactosevrij al veel over geschreven. Maar sinds september 2021 heeft Disolut een nieuwe naam, namelijk: Intoleran! Wil je weten wat er voor jou verandert? Lees dan zeker even verder.

 

De naam, verpakking en website zijn anders geworden

De naam is dus Intoleran geworden, maar de kwaliteit, ingrediënten en samenstelling van de lactase producten is precies hetzelfde gebleven. Dat wil ik je graag laten weten, zodat je nog steeds met een gerust hart je producten kunt bestellen.

Wel heeft de verpakking een andere look en feel gekregen en de website waar je je producten kunt bestellen is Intoleran.nl. Als je vragen hebt over hun producten, dan kun je bij de veelgestelde vragen antwoorden op je vragen krijgen.

 

Overzicht van de lactase producten in een nieuw jasje

Om het je makkelijk te maken, heb ik hieronder een overzicht voor je gemaakt van de lactase producten van Intoleran.

 

#1. Intoleran Once a Day

Meest gemakkelijke oplossing voor lactose intolerantie: slechts 1 capsule per dag. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een vakantie of voor kinderen.

Intoleran-once-a-day-30-capsules-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER 

 

#2. Intoleran lactase 20.000 – 50 breektabletten

Hoogst gedoseerde lactase tablet. Ideaal als je erg gevoelig bent voor lactose of bij het verteren van grote hoeveelheden lactose uit de voeding. Wil je hiervan eerst een proefmonster bestellen? Dan kan dat hier >>

Intoleran-lactase-20.000-50-breektabletten-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER

 

#3. Intoleran lactase 2500 – 100 tabletjes in dispenser

Ideaal voor het verteren van kleine hoeveelheden lactose uit de voeding. Klein tabletje en daarmee ideaal voor kinderen. Wil je hiervan eerst een proefmonster bestellen? Dan kan dat hier >>

Intoleran-lactase-2500-100-tabletjes-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER

 

#4. Intoleran lactase 10.000 – 36 capsules

Ideaal voor het verteren van grotere hoeveelheden lactose of als je erg gevoelig bent voor lactose. Wil je hiervan eerst een proefmonster bestellen? Dan kan dat hier >>.

Of wil je een grotere verpakking bestellen van 108 capsules, dan kan dat hier >>.

Intoleran-lactase-10.000-36-capsules-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER

 

#5. Intoleran lactase 3.000 – 50 capsules

Ideaal voor het verteren van kleinere hoeveelheden lactose uit de voeding of als je minder gevoelig bent voor lactose: 3000 FCC verpakt in een capsule. Wil je hiervan eerst een proefmonster bestellen? Dan kan dat hier >>.

Of wil je een grotere verpakking bestellen van 150 capsules, dan kan dat hier >>.

Intoleran-lactase-3000-50-capsules-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER

 

#6. Intoleran lactase drops – 14 ml

Lactase druppels voor het lactosevrij maken van melk en zuivelproducten. Ideaal voor lactosevrij koken en bakken. Wil je hiervan eerst een proefmonster bestellen? Dan kan dat hier >>.

Of wil je een grotere verpakking bestellen van 100 ml, dan kan dat hier >>.

Intoleran-lactase-drops-14-ml-NL-1-768x768

>> BEKIJK HET HIER

 

Conclusie

Was je al een trouwe klant van Disolut, dan kun je gewoon dezelfde producten bestellen die je al gebruikte, maar dan via de website Intoleran.nl. De ingrediënten en samenstelling is zoals je gewend was en van zeer goede kwaliteit.

Ben je nieuw met Intoleran en wil je hun producten uitproberen? Dan is dat absoluut een aanrader. Veel mensen met een lactose intolerantie zijn jou al voorgegaan!

 

Dit is een gesponsorde blogpost en bevat tevens affiliate links. Meer info hierover vind je in mijn disclaimer.