Mmmm, Bonvita Rice Milk White Bar!

0
3200

Gek op witte chocola? Proef dan de Bonvita Rice Milk White Bar!

Ben jij, net als ik, ook zo gek op witte chocola? Dan was het misschien wel even slikken dat je dat met je lactose intolerantie beter niet kan eten, omdat er melkbestanddelen in zitten. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Eén daarvan is Bonvita Rice Milk White Bar…

De Bonvita Rice Milk White Bar kwam ik toevallig tegen bij de Vrij van Veggie Food Beurs dat van 4-6 oktober 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden. Bij de stand van Bonvita waren heel veel soorten melkvrije chocola uitgestald en het water liep mij meteen in de mond. Helemáál omdat ik al een tijd je op zoek was naar een alternatief voor witte chocola. Dus ik nam een reep mee en ben het thuis uitgebreid gaan proeven!

 

Het proeft als witte chocola…

Ik vind dat de Bonvita Rice Milk White Bar lekker proeft naar witte chocola. Het is wel vrij zware chocola, dus je zit er snel vol van. Maar het voordeel is dat je er niet teveel van snoept en na 1 of 2 stukjes een vol gevoel hebt. Deze chocola kun je prima gebruiken voor in taarten, koekjes of als chocola voor witte bonbons. Ook is het heerlijk om er witte chocolademelk mee te maken, bereid met plantaardige melk.

Bonvita Rice Milk White Bar

Glutenvrij, koemelkvrij én lactosevrij!

Wat zit erin? Cacaoboter, ruwe rietsuiker, rijstmelkpoeder, zonnebloemlecithine en vanille. En alles is van biologische teelt. Het is glutenvrij, koemelkvrij én lactosevrij! Ook al lijkt het heel erg op witte chocola, het mag officieel niet zo heten, want in échte witte chocola hoort melkpoeder te zitten. Daarom heet deze chocola Rice Milk White Bar. Maar dat maakt mij echt niet uit, ik ben allang blij dat ik dit kan kopen.

 

Waar te koop?

Bij Jumbo, Ekoplaza en vele reformwinkels of biologische winkels vind je het Bonvita merk. Maar je kunt het ook kopen in de webshop van Bonvita.

 

Veel eetplezier! En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde supermarkten/winkels/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking!