Instagram: 3 lactosevrije speculaasbrokken recepten

0
2109
Lactosevrije speculaasbrokken recept glutenvrij Instagram

Speculaasbrokken zijn écht om van te smullen! Maar graag dan wel lactosevrije speculaasbrokken! Daarom hier 3 heerlijke recepten!

Wat is er aan lactosevrije speculaasbrokken-recepten te vinden op Instagram?  De onderstaande 3 recepten kwam ik tegen van 3 leuke Instagrammers, te weten: oh.my.pie, janneke_van_valkenburg en van karlijnskitchen…  

Oh My Pie

Het recept van Oh My Pie ziet er heerlijk uit, juist omdat er ook Medjoul dadels in worden verwerkt. En het is niet alleen lactosevrij, maar óók glutenvrij! In dit recept gebruik je namelijk havermeel of boekweitmeel. Kijk op haar website voor het recept: http://ohmypie.nl/2017/11/11/glutenvrije-speculaasbrokken/ of bezoek haar Instagram account: https://www.instagram.com/oh.my.pie/.

 

MAXIMAAL Minderen (Janneke van Valkenburg)

Ook het recept van MAXIMAAL Minderen is lactosevrij én glutenvrij. Het leuk aan dit recept vind ik is dat zij er een gezonde variant van heeft gemaakt, zoals met honing, dadelstroop en ahornsiroop. Kijk op haar website voor het recept: https://maximaalminderen.nl/gevuld-speculaas-lactosevrij/ of bezoek haar Instagram account: https://www.instagram.com/janneke_van_valkenburg/.

 

Karlijn’s Kitchen

Met het speculaasbrokken-recept van Karlijn’s Kitchen heb je een lekker recept in handen van speculaasbrokken uit grootmoeders tijd! Ook dit is geheel lactosevrij en glutenvrij. Kijk op haar website voor het recept: https://karlijnskitchen.com/nl/speculaasbrokken/ of bezoek haar Instagram account: https://www.instagram.com/karlijnskitchen/.

 

Alle bovengenoemde Instagrammers: bedankt dat jullie de recepten wilden delen op Instagram!

En vergeet niet,

0 0 stemmen
Artikel waardering
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties