Instagram: 3 lactosevrije pepernoten recepten

0
1689
Lactosevrije pepernoten recept Instagram

Lekker, pepernoten! Maar dan wel het liefst lactosevrij. Daarom hier 3 verrassende recepten!

Wat is er aan lactosevrije pepernoten-recepten te vinden op Instagram?  De onderstaande 3 recepten kwam ik tegen van 3 creatieve Instagrammers, te weten: ingrid_kooijman, mustbeyummie en van lactosevrijeten…  

Ingrid Kooijman

Het recept van Ingrid Kooijman viel mij op, omdat het twee recepten in één zijn. Haar recept bestaat uit zowel pepernoten als speculaasbrokken. Handig! Kijk op haar website voor het recept: http://meerdanglutenvrij.nl/pepernoten-speculaasbrokken of bezoek haar Instagram account: https://www.instagram.com/ingrid_kooijman/.

 

Must Be Yummie

Deze pepernoten van Mustbeyummie zijn met appel, koekkruiden en honing. Lijkt me super lekker! Kijk op haar website voor het recept: https://mustbeyummie.com/pepernoten-met-appel-en-honing/ of bezoek haar Instagram account: https://www.instagram.com/mustbeyummie/.

 

Lactosevrijeten

Met dit waanzinnig lekkere recept van Lactosevrijeten liep het water mij meteen in de mond: pepernoten fudge! Gemaakt met gecondenseerde kokosmelk en geheel lactosevrij. Ze heeft ook een leuk Instagram account: https://www.instagram.com/lactosevrijeten/.

 

Alle bovengenoemde Instagrammers: bedankt dat jullie de recepten wilden delen op Instagram!

En vergeet niet,

0 0 stemmen
Artikel waardering
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties