lactase pillen kopen

Koop hier met 20% korting je Disolact lactase capsules voordat de zomerkorting weer voorbij is!

LET OP! DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG! MAAR LEES GERUST HIERONDER WAAR DE POPULAIRE LACTASE CAPSULES VAN DISOLUT VERKRIJGBAAR ZIJN!

Gebruik jij de Disolact lactase capsules of had je het plan om ze te gebruiken en te kopen? Pak dan nú 20% zomerkorting! De lactase capsules van Disolact zijn zeer populair onder mensen met een lactose intolerantie. Let op! De actie loopt van 28 juni 2019 tot en met 28 juli 2019, dus wees er snel bij! Pak je voordeel voor als je bijvoorbeeld een voorraadje lactasepillen meeneemt voor op zomervakantie!

 

Op welke lactase producten krijg je 20% korting?

Hieronder staan 3 soorten lactase producten van Disolut waar je 20% zomerkorting op krijgt en bij afname van welke hoeveelheid. Klik vervolgens onder elk product op ‘Klik hier’ en je komt op de bestelpagina van Disolut, waar je de producten direct met 20% korting kunt bestellen.

 

#1. Disolut Disolact Lactase Extra Forte 10.000 FCC, 120 capsules

disolut extra sterke lactasepillen

Kies ook voor deze zeer gewilde lactasepillen van Disolut! Al vele mensen met een lactose intolerantie gingen je voor! Deze Disolut Disolact Extra Forte lactase capsules zijn extra sterk en hebben een sterkte van 10.000 FCC! Ingrediënten: lactase (10.000 FCC), silica, gelatine. In de verpakking vind je 3x 40 lactasecapsules, dus in totaal 120 capsules!

Krijg hier 20% korting op een Disolact Lactase Extra Forte verpakking met 120 capsules! 

Actie loopt van 28 juni 2019 tot en met 28 juli 2019, daarna niet meer!

 

#2. Disolut Disolact Once-A-Day! 

 

disolact disolut once a day 30 capsules lactasepillen

Vrij nieuw op de markt is DISOLACT Once-A-Day! Neem elke dag 1 capsule in en je bent de hele dag beschermd tegen het (per ongeluk) innemen van melk of melkbestanddelen. Zo vergeet je niet meer om vlak voor een maaltijd een lactasepil te nemen! Handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat! Disolact Once-A-Day is een probiotisch voedingssupplement op basis van 6 speciaal geselecteerde probiotische lactaseprecursoren. De ingrediënten zijn: gelatine (van biologische vis), ascorbinezuur, organische gom gemengd met 6 melkzuurfermenten: Bacillus coagulans, Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus. Belangrijk om te weten is dat je eerst minimaal 5 dagen deze capsules moet slikken voordat je effect kunt verwachten! In 1 verpakking vind je 30 lactasecapsules.

Krijg hier 20% korting bij aankoop van minimaal 3 verpakkingen (let op: dus bij 1 of 2 verpakkingen krijg je geen korting op Disolut Once-a-Day!)

Actie loopt van 28 juni 2019 tot en met 28 juli 2019, daarna niet meer!

 

#3. Disolut Disolact Lactase 3000 FCC, 150 capsules

disolut 3000 fcc lactasepillen

 

Deze capsules hebben een sterkte van 3000 FCC en zijn handig voor mensen die niet te zware lactasecapsules willen slikken! Ingrediënten: lactase (3.000 FCC), silica, gelatine. In de verpakking vind je 3x 50 lactasecapsules, dus in totaal 150 capsules!

Krijg hier 20% korting op een Disolact Lactase 3000 FCC verpakking met 150 capsules! 

Actie loopt van 28 juni 2019 tot en met 28 juli 2019, daarna niet meer!

 

Zit er iets voor je bij? 

Hopelijk kun je lekker profiteren van deze mooie aanbieding! En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en Disolut zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking en test het product eerst goed bij jezelf!

 

Dit blogbericht bevat affiliate links
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties