Sterke lactasetabletten nodig neem Disolact Forte Tabs van 20000 FCC

Disolact Forte Tabs hebben een sterkte van maar liefst 20.000 FCC!

Het bedrijf Disolut heet sinds september 2021 Intoleran! Het heeft nieuwe lactasetabletten in haar assortiment en daar ben ik super blij mee. De nieuwe lactase breektabletjes heetten eerst: Disolact Forte Tabs en bevatten maar liefst 20.000 FCC per tabletje. Nu heten deze tabletten Lactase 20.000. Ik probeerde ze uit en heb 5 grote voordelen van deze lactase tabletten ontdekt. Lees hieronder waarom ik enthousiast ben en – nog belangrijker – waarom deze lactasetabletten wellicht ook voor jou handig kunnen zijn!

NB: Disolut heet sinds september 2021 Intoleran! Daarom zijn alle links aangepast en kom je bij het klikken op een link op de website van Intoleran terecht. De producten zijn hetzelfde, alleen de naam is dus veranderd en ook de verpakking ziet er anders uit!

 

De 5 voordelen van de Lactase 20.000:

 

#1. Deze tabletten bevatten maar liefst 20.000 FCC

Maar wat betekent FCC eigenlijk? De sterkte van lactasepillen, lactasecapsules en lactasetabletten vind je altijd op de verpakking en wordt in Europa aangegeven met de term ‘FCC’. Dit betekent: Food Chemical Codex.

Je kunt het als volgt zien: hoe hoger de FCC eenheid, hoe sterker de lactasepil, lactasecapsule of lactasetablet is. Bijvoorbeeld, een lactasetablet van 3.000 FCC is een lactasetablet met een vrij lage sterkte. En een tablet van 10.000 FCC valt onder een hoge sterkte. Dus, je kunt je voorstellen dat de Lactase 20.000 tabletten vallen onder de lactasetabletten met een hele hoge sterkte. En dat is hartstikke fijn, vind ik!

 

#2. Handig voor als je veel lactose binnenkrijgt en/of als je een hoge mate van lactose intolerantie hebt

Waarom is de hoge sterkte van 20.000 FCC dan zo fijn? Ik heb bij mijzelf gemerkt dat lactasepillen, lactasecapsules en lactasetabletten met een lage sterkte niet voldoende werken. Ik grijp steeds vaker naar de Intoleran Lacase 10.000. Deze lactasepillen bestaan al een tijd en vind je in de webshop van Intoleran.

Maar, regelmatig heb ik het gevoel dat 10.000 FCC ook niet voldoende is en daarom zocht ik al een tijdje naar een nóg hogere sterkte. De nieuwe Lactase 20.000 tabletten komen dan ook voor mij op een goed moment! Ik heb ze nu een aantal keren uitgeprobeerd en klachten als opgezette buik, winderigheid en diarree blijven weg als ik iets eet of drink met melk erin.

De Lactase 20.000 tabletten zijn dus een aanrader als je een hoge mate van lactose intolerantie hebt (zoals ik) en af en toe iets met melk wilt nuttigen. Daarnaast zijn ze een aanrader als je iets eet of drinkt waar heel veel melkbestanddelen in zitten, zoals een grote coupe vanille ijs, een grote milkshake, kaasfondue, etc.

 

#3. Het zijn breektabletten: heel handig!

Wat ik heel handig vind, is dat je de Lactase 20.000 tabletten in tweeën kunt breken. Op die manier ontstaan er twee tabletjes van 10.000 FCC. Handig voor als je een keer iets nuttigt waarvoor je een iets minder sterke lactasetablet nodig hebt. Op die manier kun je het goed doseren.

Ik merk dat ik afwissel met de sterktes. Inmiddels ken ik mijn lichaam goed en weet ik welke dosering lactasetabletten ik moet nemen als ik iets eet waar melk in zit. Hoe dat bij jou zit, dan zul je zelf moeten testen. Dat testen, dat heb ik ook hele periodes gedaan.

 

#4. Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding prima! In 1 verpakking zitten 50 tabletten van 20.000 FCC en het kost € 24,95. De verzending in Nederland is bovendien gratis! Woon je in België, dan wordt het gratis verzonden bij een bedrag van € 25. Je hebt het snel in huis en vaak kan het pakketje door de brievenbus, dus dat is lekker makkelijk.

 

#5. Handig doosje voor in je tas

De Lactase 20.000 tabletjes worden geleverd in een handig en stevig doosje dat je makkelijk in je handtas, rugzak of koffer kunt meenemen. Het doosje is goed afsluitbaar, waardoor er geen vocht of vuil naar binnen kan.

 

Kortom: is het ook iets voor jou?

Probeer het uit

Dat waren de 5 voordelen! Zoals je leest, ben ik zeer tevreden over de Lactase 20.000 tabletten. Ik heb geen minpuntjes of nadelen kunnen vinden. Mij helpen ze heel goed. Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt: “Helpen ze mij ook?”. Ik zou zeggen, probeer het uit! Ieder lichaam is weer anders en het is een kwestie van testen of deze lactasetabletten je helpen. Je kunt bijvoorbeeld eerst een proefverpakking van Lactase 20.000 tabletjes kopen om ze uit te proberen.

 

Soms wil je weer even ouderwets kunnen genieten van iets met echte melk

Er zijn ook veel mensen die zeggen dat je altijd melk of melkproducten moet vermijden als je een lactase intolerantie hebt. In zekere zin is dat ook zo! Sinds ik weet dat ik een lactose intolerantie heb, ben ik 95% minder melkproducten gaan eten. Maar soms, heel soms, is het gewoon lekker als je weer je tanden kunt zetten in een stuk kaas of in een slagroomtaartje, gemaakt van echte slagroom. Dan neem ik graag een lactasetablet in, zoals de Lactase 20.000 tabletten.

 

Met een gerust hart buiten de deur kunnen eten en drinken

En ik slik het ook af en toe om een andere reden: buiten de deur weet je helaas niet altijd of een gerecht of product altijd lactosevrij is als er staat dat het lactosevrij is. Zeker in restaurants in binnen- en buitenland neem ik voor de zekerheid een lactasetablet als ik uit eten ga. Het is mij namelijk te vaak overkomen dat ik blindelings vertrouwde op wat er op de menukaart stond of wat een ober zei en dat ik binnen twee uur darmklachten kreeg.

No way, dat risico wil ik niet meer lopen! Wat is het dan een fijn idee dat ik kan grijpen naar de Lactase 20.000 tabletten en kan genieten van al het lekkere eten en drinken, zonder de angst voor darmklachten. Dat gun ik jou ook en wie weet dragen de Disolact Forte Tabs hier een steentje aan bij.

 

Waar kun je de Lactase 20.000 tabletten kopen?

De Lactase 20.000 tabletten zijn te koop in de webshop van Intoleran en je hebt ze snel in huis. Je kunt een verpakking van 50 tabletten kopen, maar wil je het eerst uitproberen? Begin dan eerst met een proefverpakking van 5 stuks. Beide producten vind je hieronder:

 

#. Lactase 20.000 tabletten – verpakking met 50 tabletten voor € 24,95

Intoleran-lactase-20.000-50-breektabletten-NL-1-768x768

BEKIJK HET HIER >>

 

#. Lactase 20.000 tabletten – proefverpakking met 5 tabletten voor € 2,50

lactase-proefmonster-1 (1)

BEKIJK HET HIER >>

 

Kleine waarschuwing:

Blij Lactosevrij en de genoemde winkels/leveranciers/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking en test het product eerst goed bij jezelf!

 

Dit is een gesponsorde blogpost en bevat tevens affiliate links. Meer info hierover vind je in mijn disclaimer.