2 tips voor lactosevrije mascarpone

Lactosevrije mascarpone voor bijvoorbeeld tiramisu

Wil je lactosevrije tiramisu maken? Of een ander gerecht met lactosevrije mascarpone? Dat kan! En zeker met deze 2 tips voor kant-en-klare lactosevrije mascarpone. Het is niet heel veel verkrijgbaar in winkels, heb ik gemerkt. Dus het was best wel even zoeken.

 

Ook lactosevrije mascarpone in bijvoorbeeld Duitsland

Voorheen kon je in veel supermarkten de lactosevrije mascarpone van MinusL kopen, maar ik heb gemerkt dat het uit veel Nederlandse supermarkten is verdwenen. Volgens mij is de lactosevrije mascarpone van MinusL nog wel redelijk goed verkrijgbaar in bijvoorbeeld Duitsland. Dus als je in het grensgebied woont, dan is het een aanrader om daar nog even te kijken in een supermarkt.

 

2x mascarpone die lactosevrij is:

Hieronder vind je 2 tips voor mascarpone die lactosevrij is. Het is niet te koop in de supermarkt, dus je zult het moeten bestellen bij de onderstaande webshops. Maar binnen een mum van tijd heb je het in huis.

 

#1. Dilea mascarpone

dilea mascarpone

BEKIJK HET HIER >>

 

 

#2. Schlagfix mascarpone room

schlagfix mascarpone room

BEKIJK HET HIER >>

 

Extra tip!

Hierboven gaf ik al aan dat MinusL ook lactosevrije mascarpone verkoopt voor bijvoorbeeld je lactosevrije tiramisu, maar dat het in veel Nederlandse supermarkten niet meer verkrijgbaar is. Probeer het eens in Duitsland, zoals bijvoorbeeld bij Rewe.