Tip! Bezoek de Nationale Gezondheidsbeurs én de Allergiebeurs van 1 – 4 feb 2018!

0
3716

Twee beurzen vol inspiratie over gezond leven!

Op internet kom je leuke dingen tegen. Zo viel mijn oog op de Nationale Gezondheidsbeurs waarbij óók een speciale Allergiebeurs is! Dit is van 1 – 4 februari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Leuk en interessant om naar toe te gaan, zeker als je een lactose intolerantie of koemelkallergie hebt!

 

Wat kun je beleven op de Nationale Gezondheidsbeurs?

De Nationale Gezondheidsbeurs is een super leuke beurs met alles over gezond leven, gezond zijn en gezond blijven! Het vindt van 1-4 februari 2018 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt je hart ophalen aan de ruim 300 stands en je kunt kiezen uit één van de vele workshops. Heb je een favoriete blogger of deskundige? Dan is de kans groot dat zij of hij aanwezig is op de beurs met een leuke lezing of voor een goed gesprek. Daarnaast kun je ook genieten van allerlei gezonde producten en lekkere gerechten. Je doet op deze beurs dus heel veel inspiratie op! Meer informatie vind je in hun programma of bij de praktische info.

 

En wat is de Allergiebeurs dan?

Tegelijkertijd als de Nationale Gezondheidsbeurs plaatsvindt, kun je óók naar de Allergiebeurs gaan. Dit is een onderdeel van de Nationale Gezondheidsbeurs en wordt georganiseerd door Allergieplatform.nl. Beide beurzen vinden dus in de Jaarbeurs plaats van 1-4 februari 2018. De Allergiebeurs heeft 6 thema’s, te weten: Voeding (zowel voedselallergie als voedingsintolerantie), Huidallergie, Beroepsallergie, Medicijnenallergie, Inhalatieallergie en Insectenallergie. Een hele interessante beurs voor als je specifieke informatie wilt hebben over bijvoorbeeld je lactose intolerantie of koemelkallergie. Maar ook voor glutenallergie en vele andere allergieën kun je hier terecht. Wil je weten of de Allergiebeurs iets voor je is? Bekijk dan hun website.

 

Ben jij in het verleden naar de Nationale Gezondheidsbeurs geweest? Wat waren je ervaringen en heb je bijvoorbeeld nog tips? Zet het gerust in een reactie hieronder. En vergeet niet,