Lactosevrije restaurants in Leusden, Woudenberg en Doorn!

2
3584

Zoek je tafeltje uit in één van de 11 lactosevrije restaurants in Leusden, Woudenberg en Doorn!

Zin om te lunchen of te dineren in één van de lactosevrije restaurants in Leusden, Woudenberg of Doorn? In het overzicht hieronder vind je een lijst met lactosevrije restaurants in Leusden, Woudenberg en Doorn die hebben aangegeven lactosevrije gerechten te serveren. Achter de naam van hun restaurant staat een link naar hun website.

 

Wil je zeker weten dat zij de lactosevrije gerechten serveren die jij mag hebben? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de eetgelegenheid door te klikken op de link.

 

Overzicht lactosevrije restaurants in Leusden, Woudenberg en Doorn

Leusden

 

 

Woudenberg

 

Doorn

 

Hopelijk heb je wat aan deze lijst voor als je in Leusden, Woudenberg of Doorn lekker een keer uit eten wilt. Weet je nog een ander lactosevrij restaurant in Leusden, Woudenberg of Doorn dat lactosevrije gerechten serveert en staat dit nog niet in de bovenstaande lijst? Geef het gerust door in een reactie hieronder. En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde eetgelegenheden zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het nuttigen van gerechten van deze eetgelegenheden. Het nuttigen van hun gerechten is altijd je eigen verantwoordelijkheid!

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Danielle
Danielle
5 jaren geleden

In zeist kan je lactosevrij eten bij Dell Italia. Wij nemen dan voor mijn zoon en mij onze eigen kaas mee zodat we wel een pizza kunnen eten. Ik neem meestal een van de heerlijke pasta’s>
Ook bij de 12 ambachten houden ze er altijd heel erg goed rekening mee.