Dit zijn de lactosevrije restaurants in Amersfoort waar je moet zijn!

2
6203
Lactosevrije restaurants in Amersfoort

Er staan zéker wel leuke lactosevrije restaurants in Amersfoort voor je tussen!

Amersfoort is een leuke stad om te bezoeken. De oude binnenstad huisvest vele restaurants, waaronder ook diverse lactosevrije restaurants. Maar ook iets buiten de binnenstad zijn er genoeg lactosevrije restaurants te vinden. De variatie aan keukens is groot: van Mexicaans tot Spaans en van Hollands tot Japans.

 

In het overzicht hieronder vind je een lijst met lactosevrije restaurants in Amersfoort die hebben aangegeven lactosevrije gerechten te serveren. Achter de naam van hun restaurant staat een link naar hun website. Wil je zeker weten dat zij de lactosevrije gerechten serveren die jij mag hebben? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de eetgelegenheid door te klikken op de link.

 

In the spotlight!

Happerij en Tapperij, In den kleinen hap, In den grooten slock Amersfoort

Happerij en Tapperij In den Kleinen Hap in Amersfoort

Overzicht lactosevrije restaurants in Amersfoort

 

Hopelijk heb je wat aan deze lijst voor als je in Amersfoort lekker een keer uit eten wilt, bijvoorbeeld na een dagje shoppen of tijdens een avondje stappen. Weet je nog een andere eetgelegenheid in Amersfoort die lactosevrije gerechten serveert en staat deze nog niet in de bovenstaande lijst? Geef het gerust door in een reactie hieronder. En vergeet niet,

Kleine waarschuwing: Blij Lactosevrij en de genoemde eetgelegenheden zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het nuttigen van gerechten van deze eetgelegenheden. Het nuttigen van hun gerechten is altijd je eigen verantwoordelijkheid!

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Smit
Smit
5 jaren geleden

Bij Restaurant Voor Iedereen en Wine Bar Bistro C’est Tout houden ze ook goed rekening met lactose intolerantie. Daarnaast ook met alle andere intoleranties en allergieën.

Muriel
Muriel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Smit

Dank je wel voor de tips! Restaurant C’est Tout staat al in de lijst, maar Restaurant Voor Iedereen nog niet. Dus Restaurant Voor Iedereen ga ik erbij zetten. Groetjes, Muriel