Dit zijn héle leuke lactosevrije kookboeken! Vele zoete en hartige gerechten voor klein en groot!

Vaak kan ik inééns zo’n zin hebben om iets lekkers te bakken. Een taart, koekjes of iets met chocola. Of ik ga uitgebreider koken, bijvoorbeeld in het weekend. Vroeger trok ik dan gewoon een lekker recept van internet of snuffelde ik in mijn kookboeken, maar die waren niet lactosevrij. Tegenwoordig is dat anders, nu ik weet dat ik niet tegen melk kan. Daarom snuffel ik veel rond op lactosevrije receptenwebsites en schaf ik lactosevrije kookboeken aan. Om jou te helpen met wat er aan lactosevrije kookboeken te verkrijgen is, heb ik 10 kookboeken hieronder neergezet. Veel (kook)plezier!

 

1) Het Nieuwe Eten van Anna Zeven

Het nieuwe eten coachkookboek Anna Zeven

Leuk lactosevrij kookboek dat is geschreven door een moeder van twee kinderen met een koemelk- en glutenintolerantie. Alle recepten zijn daarom glutenvrij-/arm, suikervrij, koemelkvrij, vegetarisch en biologisch! Klik op het boek voor meer info!

 

2) Koken voor kids met allergieën van Susan Tomnay

Koken voor kids met allergieën Susan Tomnay

Héél fijn kookboek met glutenvrije, zuivelvrije en eivrije recepten! De recepten bestaan bijvoorbeeld uit lunchtrommel-eten en traktaties, maar ook uit glutenvrije, eivrije en lactosevrije gerechten voor het hele gezin! Klik op het boek voor meer info!

 

3) Zoetigheden zonder suiker, gluten & lactose van Ulrika Hoffer

Zoetigheden zonder suiker, gluten en lactose Ulrika Hoffer

Gezellig uitziend kookboek met leuk geschreven recepten. De schrijfster is diëtiste en in dit boek beschrijft zij heerlijke recepten van lekkernijen die gezonde vetten, vitamines, vezels en mineralen bevatten. Alle recepten zijn vrij van suiker, gluten en lactose. Klik op het boek voor meer info!

 

4) Gluten- & Zuivelvrij kookboek van Grace Cheetham

Glutenvrij en zuivelvrij kookboek Grace Cheetham

Verrassend kookboek! Hierin doe je leuke ideeën op voor simpele en heerlijke glutenvrije en lactosevrije gerechten, zoals koekjes, cake, taart, toetjes, brood en pizza. Klik op het boek voor meer info!

 

5) Feest voor iedereen van Alexandra Besel

Feest voor iedereen Alexandra Besel

Mooi en feestelijk kookboek met ruim 190 gluten-, suiker- en lactosevrije gerechten + veel tips voor het voorbereiden van een feest! Zo werkt zij met 6 feestthema’s: Vroege feesten, Kleine feestjes, Groten feesten, Wilde feesten, Buitenfeesten en Cocktailparty’s. Heel leuk bedacht! Klik op het boek voor meer info…

 

6) Eet paleo in 7 stappen van Marinka Bil

Eet paleo in 7 stappen Marinka Bil

Wil je afvallen én lactosevrij eten? Dan is dit boek een aanrader! Marinka Bil is expert op het gebied van het Paleo dieet. Dit dieet gaat terug tot de tijd van onze verre voorouders en het is een heuse gezonde levensstijl. Over deze gezonde levensstijl vind je in dit boek veel informatie en tips! Alle recepten in dit kookboek zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers. Klik op het boek voor meer info!

 

7) 100% Puur van Dayenne Bos

100% puur Dayenne Bos

Dit is een kookboek voor het héle gezin! Zij geeft handige uitleg over diverse voedingsstoffen en haar ruim 100 recepten zijn compleet glutenvrij, suikervrij en koemelkvrij! Klik op het boek voor meer info…

 

Dit waren ze! Welke lactosevrije kookboeken hebben jouw voorkeur? Heb je nog tips? Deel het gerust hieronder! En vergeet niet,