Coaching

coaching en begeleiding lactose intolerantie blij lactosevrij

Worstel je met vragen over je lactose intolerantie? Vraag coaching aan bij een ervaringsdeskundige voor 29 euro per uur!

 

Waarom coaching?

Soms…wil je gewoon even wat hulp met je lactose intolerantie. Bijvoorbeeld omdat je sinds kort weet dat je een lactose intolerantie hebt en je iemand zoekt die jou op weg helpt met hoe je lactosevrij moet gaan leven. Of iemand die ook een lactose intolerantie heeft en aan wie je zonder schaamte je verhaal kunt vertellen, omdat zij je begrijpt. Of iemand die je steunt in bepaalde keuzes die je in je lactosevrije leven moet gaan maken. Maar ook iemand die je tips geeft hoe je in je gezin, bij vrienden of familie lactosevrij kunt leven. Of iemand die je adviseert over bepaalde producten, zoals lactasepillen. Eigenlijk iemand die precies tegen dié dingen aanloopt waar jij ook mee te maken hebt. Als ervaringsdeskundige heb ik hier ervaringen mee.

 

Wie is de coach/ervaringsdeskundige?

Mijn naam is Muriel, oprichter van de succesvolle blog Blij Lactosevrij en sinds 2 jaar weet ik dat ik een lactose intolerantie heb. Ik heb het eigenlijk al veel langer (ik denk zo’n 20 jaar), maar pas twee jaar terug besefte ik dat de boosdoener van mijn darmklachten een lactose intolerantie was. Daarna gebeurde er veel, want mijn leven stond even op z’n kop. Het was een zoektocht – en dat is het soms nog steeds – om een draai te geven aan mijn lactosevrije lifestyle. Op mijn blog, maar ook in forums en face-to-face gesprekken hoor ik veel mensen worstelen met hun lactosevrije leven. Dat bracht mij op het idee om coaching aan te bieden voor iedereen met een lactose intolerantie. Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels veel van lactose intolerantie af. De coaching die ik aanbied is betaalbaar, makkelijk inzetbaar en een steun in je rug.

 

Hoe?

De coaching vindt heel gemakkelijk plaats op afstand. Dat betekent per Skype of per telefoon. Wil je een half uurtje coaching? Dan kan dat. Heb je een korte vraag die maar 10 minuten duurt? Dan kan dat. Wil je coaching en duurt het gesprek 48 minuten? Ook geen probleem. Heb je een boel vragen waar je tegenaan loopt en duurt de coaching ruim een uur. Ook dat kan. Kortom, je kunt de coaching heel flexibel inzetten.

 

Vraag een gratis kennismaking aan

De coaching kun je heel simpel aanvragen. Stuur een WhatsApp-bericht naar mijn mobiele telefoon (tel: 06-11 35 82 70) waarin je aangeeft dat je wel eventjes coaching kunt gebruiken. Dan plannen we daarna een eerste gratis (kort) kennismakingsgesprek in. Dit is per Skype of per telefoon, net wat jouw voorkeur heeft. Bij de juiste klik plannen we vervolgens het daadwerkelijke coachingsgesprek in dat ook weer telefonisch of per Skype plaatsvindt. Dat is alles.

 

Wat kost het?

Ik bied coaching aan voor 29 euro per uur, inclusief BTW. Dat komt neer op 0,48 cent per minuut. Heb je bijvoorbeeld 35 minuten coaching gehad, dan betaal je 35 minuten x € 0,48 = € 16,80 inclusief BTW. Het is een laag vriendenprijsje en dat doe ik heel bewust, omdat ik vind dat coaching voor iedereen met een lactose intolerantie mogelijk moet zijn.

 

Wil je meer info of wil je coaching aanvragen? Stuur mij een WhatsApp en je krijgt gauw een bericht van mij terug. Mijn mobiele nummer is: 06-11 35 82 70. Je kunt ook een e-mail sturen naar muriel@blijlactosevrij.nl. Ik beantwoord mijn e-mail meestal snel.